Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

GREEK.TRADITIONAL. HANDMADE.

Η «FILENIO ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝ. ΙΚΕ» είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της, στο μεράκι και την αγάπη για την παράδοση και τα αγνά ελληνικά προϊόντα.

Συστάθηκε το 2005 με κύρια και μοναδική δραστηριότητα την προβολή και την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Κρητικής εταιρίας αρτοποιίας «Φούρνος του Νύκταρη ΙΚΕ». Από το 2006 η εξωστρεφής της πορεία, η συνέπεια προς τους πελάτες της και η παροχή εξειδικευμένης και μοναδικής ανά προϊόν γνώσης είχε σαν αποτέλεσμα τη συνεργασία με πολλές ακόμα εταιρίες στην διαχείριση της εμπορικής διάθεσης πληθώρας παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εταιρίας μας αποτελεί η στρατηγική υποστήριξης τοπικών παραγωγών, παρέχοντας συμβουλευτική για σύγχρονες χρηματοοικονομικές και τεχνικές λύσεις, προσφέροντας παράλληλα τις κατάλληλες εναλλακτικές διαθεσιμότητας των εκάστοτε προϊόντων επί ενός ολοένα αναπτυσσόμενου δικτύου συνεργατών, τόσο στην επικράτεια όσο και στο εξωτερικό.

Με οδηγό την αξιοποίηση των πιο ιδιαίτερων και ποιοτικών προϊόντων, αναζητούμε, βρίσκουμε, δοκιμάζουμε, συγκρίνουμε και τελικά επιλέγουμε εκλεκτά προϊόντα από κάθε γωνιά της ελληνικής γης.

Οι επιτυχημένες συνεργασίες μας με αυστηρά επιλεγμένες μικρές οικογενειακές μονάδες παραγωγής εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διακινούμε. Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο των τροφίμων καθώς και το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, αποτελούν εγγύηση για την παροχή σε κάθε συνεργάτη τελικών υπηρεσιών, με χαρακτηριστικό τη βέλτιστη πάντα σχέση ποιότητας και τιμής. Παράλληλα, οικοδομείται η διττή εμπιστοσύνη (παραγωγού – διακινητή) ως προς όλα τα στάδια της επεξεργασίας και διάθεσης του προϊόντος, προϋπόθεση για την εξασφάλιση της διαχρονικής επιλογής από τον καταναλωτή των προϊόντων μας στην καθημερινή του ποιοτική διατροφή.

Αλλά δεν σταματάμε εδώ…

Όραμά μας είναι η σύνδεση των παραγωγών, μέσω των καταστημάτων τροφίμων και εστίασης, με το καταναλωτικό κοινό που γνωρίζει και εκτιμά την ποιότητα στη διατροφή του.
Στο πλαίσιο αυτό η εταιρία μας παρέχει εξατομικευμένη ανά πελάτη δυνατότητα διακίνησης των προϊόντων μέσω ιδιόκτητων εταιρικών οχημάτων, πρακτορείων μεταφορών ή εμπορικών αντιπροσώπων, καλύπτοντας ένα ευρύ δίκτυο διανομής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
CRETAN RUSKS.HANDMADE BISCUITS.