TYROSYRA CREAMERY

ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ Π.Ο.Π. ΣΥΡΟΥ

Το τυρί “Σαν Μιχάλη” παρασκευάζεται αποκλειστικά στο νησί της Σύρου. Είναι το ακριβότερο ελληνικό τυρί, είναι Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Παρασκευάζεται από αγνά ντόπια υλικά, που παράγονται υπό συγκεκριμένες συνθήκες στην περιοχή. Η πρώτη ύλη για το τυρί “Σαν Μιχάλη” είναι το αγελαδινό γάλα της Σύρου, που παράγεται από αγελάδες που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή του νησιού και τρέφονται με την χλωρίδα της. Κατόπιν γίνεται ειδική επεξεργασία με παραδοσιακή τεχνολογία. Για κάθε κιλό τυριού χρειάζονται 10 κιλά γάλακτος. Το τυρί “Σαν Μιχάλη” έχει αλμυρή και πικάντικη γεύση και κυλινδρικό σχήμα. Είναι σκληρό, λευκό έως λευκοκίτρινο, επιτραπέζιο, χαρακτηριστικό άρωμα και μάζα συμπαγή με πολύ μικρές ακανόνιστες οπές.

  • ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ
  • ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ TYROSYRA CREAMERY
  • ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΥΡΟΣ
  • ΤΥΠΟΣ ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ
  • ΒΑΡΟΣ 8kg, 4kg, 400γρ.
ΣΑΝ ΜΙΧΑΛΗ Π.Ο.Π. ΣΥΡΟΥ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΦETA Π.O.Π. MONEMBAΣIAΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ BAPEΛI
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΦETA Π.O.Π. MONEMBAΣIAΣ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ BAPEΛI

ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΠΛΗΡΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΗΜΙΣΚΛΗΡΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΠΛΗΡΕΣ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ

ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ
ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ

ΗΜΙΑΠΟΒΟΥΤΗΡΩΜΕΝΟ ΤΥΡΙ ΤΟΣΤ ΤΥΡΟΚΟΜΙΟ