ΚΑΣΕΡΙ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕΡΙΔΑ
Το Κασέρι Ξάνθης έχει παράδοση και ρίζες. Παράγεται λίγα μέτρα έξω από τη πόλη από την οικογένεια Χατζηιωαννίδη τα τελευταία 40 χρόνια με συνέπεια και ήθος.Το Κασέρι Ξάνθης είναι προϊόν Π.Ο.Π (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) από το 2003 και έχει κερδίσει τις καρδιές των γευσιγνωστών με μια σημαντική διάκριση αποσπώντας το Βραβείο Παραγωγής Τυροκομικών Προϊόντων 2013 που διοργανώνει ο «Γαστρονόμος». Για την παρασκευή του χρησιμοποιείται 100% αιγοπρόβειο γάλα από τους κτηνοτρόφους της περιοχής τους οποίους τιμά και σέβεται για άψογη πολυετή συνεργασία. Με την ανεκτίμητή του γαστρονομική αξία το Κασέρι Ξάνθης σίγουρα αποτελεί μια απολαυστική γευστική εμπειρία!
- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ
- ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΞΑΝΘΗ
- ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΑΝΘΗ
- ΤΥΠΟΣ ΖΥΓΙΖΟΜΕΝΟ
- ΒΑΡΟΣ 300γρ.